maandag 22 juni 2015

Buitenspeeldag Bario 2015

Dit jaar deed Centrum Bario (Kockstraat 175) voor het eerst mee aan de landelijke Buitenspeeldag.De buurtkinderen mochten bij de ingang een strippenkaart kopen voor €0,50 cent. Op het eigen terrein van Bario en op het schoolplein was er van alles te beleven zoals: henna zetten, sjoelen, sieraden maken, eendjes vangen, midgetgolf, knikkerraden/naam pop raden, ballengooien, skippybal race, zenuwspiraal, ringwerpspel, grabbelton, spijkerbroek hangen, schminken, koekhappen, zaklopen en natuurlijk ook het springkussen.

De buurtkinderen hadden geluk met het zonnige weer en zij hebben zichtbaar genoten van de verschillende activiteiten. Mede hierdoor is ook het doel bereikt om kinderen te stimuleren om buiten te spelen.

Met hulp van personeel, stagiaires en buurtbewoners werd er na afloop opgeruimd. Het was een zeer geslaagde middag. Met dank aan de vrijwilligers, buurtbuurtbewoners en sociaal werkers. Op naar de volgende buitenspeeldag 2016 waarbij we hopen dat we nog meer kinderen en vrijwilligers mogen verwelkomen. Tot volgend jaar!


Foto's: wijktijgers
Verslag: Serban (stagiaire)

  


 
 
 
 
 
 

Geen opmerkingen:

Een reactie posten