dinsdag 14 februari 2017

Mijn toekomst over 10 jaar

Juffrouw Manisha is een nieuwe vrijwilligster bij de Wijktijgers.
De hele redactie stelde zich om de beurt persoonlijk aan haar voor.
De kinderen vertelden niet alleen hun naam en leeftijd maar ook waarom ze bij het kinderpersbureau zijn gekomen.
Manisha wilde de kinderen huiswerk meegeven want zij was namelijk héél nieuwsgierig hoe de kinderen zich zelf over 10 jaar zouden zien!!!

De volgende redactiebijeenkomst vertelden de kinderen hoe zij zichzelf over 10 jaar zouden zien.
Ben je ook nieuwsgierig naar onze toekomst? Lees dan hier onder snel wat wij hebben opgeschreven.

Hoi ik ben Narjiss, Ik ben 11 jaar oud. Over 5 jaar ben ik 16 jaar oud. Ik wil een voetbalster worden.
Ik ben namelijk heel goed in Voetbal.
Hoi mijn naam is Ashmit. Ik ben 11 jaar oud. Over 10 jaar ben ik 21 jaar oud. Dan heb ik een vrouw en kinderen, een auto en een huis.  Natuurlijk heb ik dan mijn eigen autodagblad. Ik ben dan ook professioneel kickbokser.


Ik ben Hussen. Ik ben 10 jaar. Over 10 jaar ben ik 20. Dan wil ik een huis in Amerika hebben. Én dan ga ik Afrika helpen omdat ik het niet eerlijk vind dat zij arm zijn door de slavernij van vroeger. Dan ben ik rijk en kan ik iets terug doen.

Mijn naam is Zahier. Over 10 jaar ben ik 18. Dan ga ik proberen om mijn rijbewijs te halen. Dan ga ik proberen om echte uitvindingen te maken. Dan ga ik mijn moeder en vader verzorgen en dan ben ik héé'l slim.Ik hoop dat ik voor ik 18 word al mijn zwarte band van taekwondo heb. Én als ik 18 jaar ben koop ik een camera om te vloggen!
Ik ben Sami. Over 10 jaar zie ik mijzelf als rijke auto ontwerper. Als ik 27 ben hebben wij (Abdi en ik) een eigen automerk. En dan veroveren Abdi en ik de wereld!

Ik ben Abdi, ik ben 11 jaar. Over 10 jaar ben ik 21 jaar. Ik word zakenman met Sami.Sinds deze week hebben wij ook een nieuwe stagiaire bij de Wijktijgers. Volgende week gaan we haar interviewen en komt daar een stukje over op de blog... Dus houdt onze blog goed in de gaten!

Geen opmerkingen:

Een reactie posten