donderdag 21 december 2017

Uitstapje museum Beeld & Geluid in Hilversum

Hallo allemaal,

Afgelopen dinsdag zijn we met de Wijktijgers weer eens op pad geweest. Dit keer hebben we een uitstapje gemaakt naar het museum van Beeld & Geluid in Hilversum.

Vanaf centrum Bario hebben we de tram richting centraal station genomen. Toen we aankwamen op het station hebben we de trein richting Utrecht genomen. In Utrecht moesten we weer overstappen op de trein richting Hilversum.



Eenmaal aangekomen in Hilversum was het een kwestie van een stukje lopen voordat we aankwamen bij het museum. Iedereen wist zich prima te vermaken tijdens deze korte wandeling, door middel van sneeuwballen gevechtjes te houden en te poseren met de verschillende Kerstmannen onderweg.




In het Museum kreeg iedereen een ring, deze ring kon je activeren door bepaalde gegevens in te voeren zodat de gemaakte filmpjes later thuis terug gekeken konden worden. Na het invoeren van de gegevens kon iedereen vrijuit rondlopen in het museum.












Er was van alles te doen: DJ spelen, het nieuws voorlezen, meedoen aan de sterrenshow en niet te vergeten het playbacken van bekende nummers bij de top pop show. Je kon zelfs ook meedoen in de politieserie flikken Maastricht door in een auto te zitten en te doen alsof je midden in een spannende boeven achtervolging zat.




Tussendoor kwam iedereen bijeen in het restaurant voor een korte pauze en om een hapje te eten. De kinderen konden zelf hun lunch samenstellen voor een bedrag van 9 euro. In het restaurant was er een grote variatie aan eten. Het was leuk om te zien dat de kinderen zelfstandig gingen berekenen en bekijken wat ze wel of niet konden nemen.


Het was een top afsluiter van het jaar!!
We wensen iedereen die dit leest fijne feestdagen toe!!

Geschreven door: Amal El Idrissi (stagiair Wijktijgers)

Meester Ronald heeft de volgende foto's gemaakt tijdens het uitstapje:







Geen opmerkingen:

Een reactie posten