donderdag 20 december 2018

Wokken

 Toen wij klaar waren met de jump square gingen wij naar de 'gouden Wok ' in het Zuiderpark.
Toen we binnen kwamen in het wok restaurant roken wij lekker eten en hadden gelijk trek.
Toen we betaald hadden mochten we naar binnen, naar onze tafel. We gingen meteen eten pakken. De meeste kinderen begonnen met de toetjes, deze waren heel lekker! 

Sommige kinderen begonnen met Sushi. In het restaurant was allerlei eten zoals; allemaal vissoorten, verschillende soorten vlees, soep, bami, patat, pizza, wraps, ijs, pannenkoeken en nog heel veel meer. Voor iedereen was er iets lekkers te vinden.

Kauter en Moena vond de sushi met komkommer het lekkerste. Raheema vond de cupcakes het lekkerste. Omer vond de frietjes het lekkerste. Juf Josee vond de pekingsoep het lekkerste. Juf Christa vond de suhsi het lekkerste. Zahier vond alles lekker, maar het aller lekkerste vond hij de chocolade. Sehmuz vond banaan met chocolade het lekkerste. Er was ook allemaal lekker drinken zoals; chocomelk, fristi, royal club, dubbel fris, fanta en nog heel, veel meer. We hebben toen iedereen uitgegeten was allemaal raadsels en moppen aan elkaar verteld zoals; "wat is het verschil tussen een paard en een ezel"? "Een paard staat in de wei en een ezel dat ben jij"! Toen we genoeg grappen hadden gemaakt en iedereen echt uitgegeten en gedronken was zijn we naar huis gegaan. 
Sommige van ons waren misselijk door al het eten. Zahier en juf Christa kreeg zelfs buikpijn. Een aantal kinderen werden door juffrouw Josée thuis gebracht en een aantal kinderen gingen met juffrouw Christa mee terug naar Bario!
Wij hebben een super leuke dag gehad! Allemaal bedankt voor het lezen en tot de volgende keer!

Groetjes Zahier en Sehmuz


Geen opmerkingen:

Een reactie posten