zaterdag 12 september 2020

Wijktijgers weer gestart
Vandaag hebben de Wijktijgers elkaar geïnterviewd over de zomervakantie in coronatijd.            Helaas moesten er 3 Wijktijgers eerder weg vandaag. Ook hadden we een nieuwe Wijktijger. Hij heet Hasan en gaat zich volgende week op de weblog voorstellen.


Omer over Raheema.


Raheema heeft meegedaan met de activiteiten van Bario en heeft erna de zomerschool gedaan bij het Boerenplein waar ze gedanst heeft op TikTokfilmpjes. Ze had leuke activiteiten en heeft daarna alleen maar geslapen en Roblox gespeeld.


Raheema over Omer.

Omer heeft heel, veel op Playstation 4, Full guy's gespeeld. Hij is ook naar Scheveningen en Kijkduin geweest. Voetballen op straat vond hij ook leuk. Hij heeft ook een Quat gekocht, die kostte een paar honderd euro en daar mocht hij mee op straat rijden.


Kautar over Hasan.              
                                                                                                                          

Hasan is naar zijn oma geweest en 3x naar het strand. Het naar het strand gaan vond Hasan het leukste.


Hasan over Kautar.
Kautar is naar haar oom in Alphen aan de Rijn geweest. Ook nog naar de Beekse Bergen en is uit eten gegaan. Zij heeft ook Roblox gespeeld en Robux in het spel gekocht. Zij is naar het zwembad in Wateringen geweest en ook naar een soort meer waar je tot de lijn mocht zwemmen want daar was blauwalg. Het zwembad vond ze schoner. Ook was Kautar nog naar een bruiloft geweest waarvan het Hennafeest tot op de Paul Krugerlaan te horen was. Andere Wijktijgers hadden de muziek ook gehoord. Ze dachten dat is maar voor 1 x.

Geen opmerkingen:

Een reactie posten