woensdag 23 november 2022

De wijktijgers tentoongesteld in het museum van Beeld en Geluid

Gisteren (dinsdag 22 november) was het een hele bijzondere dag om meerdere redenen. Na een lange vakantie in Marokko kon juf Majda eindelijk weer aansluiten bij de Wijktijgers. Wat waren we blij om haar te zien! 

Ook voormalig juffie Josée was aanwezig. Op weg naar de wijktijgers in Bario was juf Josée sinterklaas tegengekomen. Hoe bijzonder?! De sint had haar gevraagd of zij wat lekkers en een lieve kaart namens hem wilde overhandigen aan de wijktijgers. Wat zijn we verwend! 




De bijeenkomst begon dus al goed! Maar hij werd nog veel beter! De wijktijgers waren gisteren namelijk uitgenodigd om langs te komen in het Museum van Beeld en Geluid. Een super interessant museum over het leven in de media. Lang geleden hebben de oude wijktijgers onder begeleiding van juf Josée hun werk mogen tentoonstellen in het museum, dat ligt er nu nog steeds en mochten we bekijken. Super interessant: het ging over Haagse Jantje. 

Omdat het museum erg enthousiast was over de collectie wilde ze het graag uitbreiden. Daarom mochten onze wijktijgers gisteren hun eigen werk overhandigen. Huseyin overhandigde drie edities van de wijktijger- kranten. Amin overhandigde onze zelfgemaakte troonrede, die we maakte voor Prinsjesdag. 

Wat vinden wij het een ontzettend gaaf idee dat ons werk straks gewoon in een museum ligt! 

Binnenkort zal het te zien zijn in het museum van Beeld en Geluid. Benieuwd? Ga dan eens langs in het museum en neem een kijkje. 

Deze juf is in ieder geval Ape- trots op haar Wijktijgers! 

Liefs Juf Dewi 









Geen opmerkingen:

Een reactie posten