dinsdag 1 juni 2021

Dag Josée

 Vanmiddag was de laatste dag dat juf Josée bij de Wijktijgers was, omdat ze met pensioen gaat. 

Om haar afscheid te vieren zijn we naar Scheveningen gegaan, met de tram. 

We startten in het Kuhrhaus, waar we konden rondkijken. Hassan heeft aan de balie gevraagd wat één nacht slapen daar kost. Het viel ons nog mee: 135 euro. En op mijn vraag hoeveel sterren dit mooie hotel heeft, antwoordde de mevrouw aan de balie: 5⭐⭐⭐⭐⭐. Het is nog niet het hoogste aantal sterren dat een hotel kan krijgen. Dat is namelijk 6 of 7, in Dubai. 

We zagen in de hal mooie beelden en schilderijen. Er stond een vleugel. Juf Josée speelde er heel mooie muziek op. We wisten niet dat zij dat kon. Hierna zagen we iemand die net getrouwd was en we vroegen of we de bruid mochten interviewen. Ze wilde het niet, omdat deze informatie op de weblog zou komen. 

Daarna maakten we een paar foto's op het strand. De golven waren hoog en er was heel veel schuim. Daardoor werden Berkay's broek en schoenen heel erg nat. 

Toen gingen we de pier op. Daar waren flipperautomaten, die erg in trek waren bij ons. Iedereen deed er geld in. Het was leuk. We vroegen iemand om geld te wisselen, maar dat was niet mogelijk. Daardoor zijn we nu gelukkig minder arm.

Om alles af te sluiten gingen we een patatje eten. Het waren grote zakken, bijna het formaat van een voetbal. Het was heerlijk. 

Toen gingen we met de tram terug en namen afscheid van Josée - allemaal met een cadeautje. Ze was verrast. 

Josée gaf ons allemaal een vrolijke magneet voor op de koelkast. Bij ons kleeft ie aan de koelkast. 

Josée ziet deze weblog vast nog. Daarom schrijven we: Daaaaag! Het ga je goed.


Geschreven door Raheema en juf Bernadette

 


Geen opmerkingen:

Een reactie posten