dinsdag 14 februari 2023

Updates van de afgelopen 2 weken.

Juf Dewi was de afgelopen 2 weken op vakantie. Juf Youssra en Juf Oumaima waren er voor de kinderen. We hebben een heleboel leuk en leergierige activiteiten gedaan. Lees jij ook verder mee?!!

31.01.2023
We begonnen vandaag met het hebben over complimenten. Wat kan een kleine compliment voor impact hebben bij de ander. Vervolgens hebben we posters gemaakt. Elk kind kreeg een A3 met zijn of haar eigen foto erop. Die mochten zij helemaal zelf gaan versieren. We hebben een gedeelte van het blad leeg gelaten, want daar gaan we volgende week mee verder.  We hebben de dag afgesloten met een fysiek spelletje. 






07.02.2023
Vandaag hebben we gehad over normen en waarden. Wat het precies inhoudt en wat het verschil is.  We hebben een kaartenspel gespeeld in groepjes. Op de kaarten stonden verschillende waarden en normen die bij elkaar horen. De kinderen moesten uitzoeken welke waarde bij welke norm hoorde. We hebben ook de stoelendans gedaan. De winnaars waren Melek, Huyseyin en Juf Oumaima. Daarna hebben we de complimentenposter afgemaakt. Iedereen kreeg stickynotes en mocht een compliment schrijven bij elk kind en juf. 

Liefs,

Juf Oumaima 





Geen opmerkingen:

Een reactie posten